Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Bild:Notarius publicus


VISSA MÄNNISKOR DÖR FLERA GÅNGER I SITT LIV

De  som  ständigt  håller  på   med   livsuppehållande
scenerier, för att motarbeta  och förhala  sista  akten,
är fegskitar och eller  syndare  som  på  äldre  dar bli-
vit troende och räds helvetet som endast  kan härled-
as i bevis på jorden.
Visst kan man fara varsamt  fram  med  sitt liv, men
den där döden vet vi, är ingen rättvis djävel.
Att dö är ingen konst, det är den enklaste sak i värld-
en nästintill  att begå självmord vilket ju allt levande
faktiskt ständigt håller på med,sakta men säkert,och
de som dör  bör  göra  det  leende, framför en spegel,
med fanan i topp och hatten  kvar  på  huvudet, men  
det  viktigate  av allt när man ska hälsa på hos döden
är  att  man  överträffat sitt oförtjänta  rykte och inte
sålt  sin själ samt har  modet dö  med  värdighet som
en stolt ädelmodig  människa, med  hedern  i  behåll,
klarar man inte  det, då  är  man  ovärdig  tom att dö,
och  får  gå kvar här  i livets torterande nermontering
av sitt liv bit för bit.
Vissa människor dör åtskilliga gånger i sitt liv,men på-
nyttföds i en psykologisk reinkarnation.
-

*



Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP