Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MORDTEORETISK MARDRÖM OM PALME

Palme ! Palme ! Palme och Palme  återigen,
men  vad  INGEN !  ännu  vågat  eller visste
nämna är att Palme var av judisk  härkomst,
vilket ställer en högst allvarlig fråga om inte
mordet utfördes av en antisemitisk cell.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 19:36



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
cykla på....
2016-03-01

  M M Mannheim VIP
Det var samma typ av förövare som dödade Gustaf III! Någon har påstått att Gustaf III och Palme var samma person.
2016-02-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Politik och ekonomi !
2016-02-29

    ej medlem längre
Det var Högerns hatkampanjer som dödade Palme.
Vem som höll i vapnet känns inte så sjukt betydelsefullt.
2016-02-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
No ! alla är olika,med olika teorier,
och den här är ny
2016-02-29

  Knoparemoj
Hej,

Nej,jag tror det var poliserna själva med det hatet de hade.
Christer Petterson tror jag absolut inte att det var. Man ska inte behöva ligga i månader utan att någon begraver en. Det var väldt cyniskt.¨
Vem slog ihjäl honom?
Är vi inte lika?

Ha det gott
Bosse
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP