Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så ofta och tyst

 

Jag har svårt!
Att,
Minnes den sista gången talade jag med en levandemänniska!

De döda människorna brukar talar jag med
Så ofta,
Och dygnet runt

Jag har svårt!
Att,
Förstå meningen med ett liv som saknar sitt värde

I ett land!
I en värld!
Fylld av tyranni och styrs av en diktatur religion

Så ofta och tyst
Mycket ofta lidande
Dör orden i min själ




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-03-01 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP