Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORRUMPERAD KULTUR

På kulturredaktionernas litterära  hörn,
sitter de misslyckade författarna,drama-
tikerna, poeterna mm  i  en  krum  liten
sammansvetsad   krets  och  bedömmer
andra författare, poeter och dramatiker,
för att visa  världen  hur  urusel  dagens
poeter, författare och dramatiker är,och
mycket sällan upplyfter  man  någon till
skyarna,om det inte rör sig om hög muta
eller nån sexig liten okänd poetissa,
jomen ! den korrumperade horbockskul-
uren frodas i sitt träck, där det mesta av
klägget är förlagt till Lund, så det blir ex-
tra geggit,kletit å kladdit.
                                     -




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-01 12:19



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Än en gång : Inget av det jag skrivit,har det minsta med mig som person att göra,så läs och tig !
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP