Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET FORTSÄTTER I NÄSTA NR

För många är livet  som  en  serietidning med
spännande  fortsättning  i  nästa nr, där  man
aldrig får veta hur det gått, förrän i sista num-
ret.
                                         *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-01 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP