Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CANCERINDUSTRIER OCH TOBAKSMONOPOLET

Nu ljugs det igen och nikotinisterna får
som vanligt skulden, för  vad  de håller
tyst om är att den  giftigaste  odören ut-
släpps från industrierna, och  där !  har
ni   cancerframkallande   ämnen,   men
världsbanken skulle väl  rasa  om  man
rev alla dessa cancerframkallande indu-
strier,   detta  vet  cancerforskarna  om,
men de tiger  som  muren, så  länge  de
kan försörja sig på  bidrag  från  cancer-
fonderna och godtrogna donatorer.
                                 -




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-01 19:15



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det kommer byggas rökbås,där man för en femkrona eller gulpeng får lov att lufta lungorna.
2016-03-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Staten drar in betydande belopp på rökarnas "dubbla"skatter
2016-03-01

  Marianne Räf
BRA rutet ! Tycker, alla inlägg i
nikotindebatten är välkomna...
Det måste ställas utom alla tvivel,
att en lag om totalförbud mot
rökning är helt FEL ! Vore en
personlig katastrof för mig - och
säkert för många andra rökare !
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP