Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävla hora som ingen kille gillar.


FUL

Jag är en hora
inte intressant
ful, dum och äcklig.
De har redan tjej
och barn och är superkära
i henne. Och hade jag varit
snygg hade jag ändå aldrig fått
pojkvän, för jag är en hora.
Den bra tjejen vann mot fnasket
Sofia. Billig, hemsk, läskig och
oälskad. Korkad, ond, ful, häxa.
Jag är ful, dum, äcklig, värdelös.
Jaja självömkan och självhat
och min oönskade dumhet.
Jag och älgen Bullwinkle delar en
sorts barnslighet och obotlig dumhet.




Prosa av Sofia Hällgren
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-01 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hällgren
Sofia Hällgren