Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar



Jag undrar hur det är att veta
vad som får regnet
"att släppa taget"
Jag skulle vilja förvara
ett visst antal droppar
i glasburkar markera dem
med små gröna etiketter
och sedan låta dig komma
förbi för att se dem
när jag listat ut "Varför
jag älskar dem så mycket"








Fri vers av Jonahs
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-01 22:06



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Älskar regn och så din dikt!
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jonahs