Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Tiden

Rubbad i avtrubbnings träsket

manipulerad i  välmåendepsyks fläsket

En psykopats långa resa in i balken av lag

Flisa sönder galenskapen till en evighet av nya tag

Hinhåles makabra handlingar gick in till slut

Egen Bränd utömd av planets  vinnar krut

Att andas om på nytt i ett friare liv

En dag en lärdom för nya giv

En nyare tid.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-31 19:11



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Med en nyare tid kommer en ännu äldre historia...
2016-04-01

  Solstrale VIP
Superkvinna- bra skrivet!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP