Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STOCKHOLMS BLODBAD 1521 OCH ÅDALEN 1931

Statsministern är mer värd än  andra människor
eftersom han styr det röstande folket,med sin en-
faldiga politik,där han samtidigt blåljuger om att
vi alla är lika mycket värda.
Går nu ut i verkstan och slipar yxan innan resan
till Huvudstaden,och tänker på Stockholms blod-
bad 1520 och Ådalen 1931.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-02 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP