Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slavar slarvar


små slavar slarvar med mina ådror
blodet pumpar inte som förr
det är inte någons fel
det går bara att se det underbara och självklara
i att blodets brist på pump

sorgen dränerar mina ådror
klunkar blod och drömmer om
värme, närhet, trygghet
små slavar, jävlar vad ni slavar




Fri vers (Prosapoesi) av bortanu
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu