Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRORD TILL CANCERBOKEN

Det finns risk för känsliga personer,med lätt-
påverkade hjärnor,som suger åt sig allt som
skrivs och sägs som svampar  att  drabbas av
Cancer i hjärnan,författaren avsvär sig såled-
es allt ansvar för andra människors låtanden
och göranden.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP