Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusvågor

Glada färger får mig alltid att le...

som
...sommardunkelt grått, när solen gått ner
eller
...älskogsmörkaste svart, när lampan är släckt
eller
...mylladoftande brunt, när höstregnet gör ett uppehåll
eller
...nougatkladdigt beige, när man hållit för länge
eller
...livsbejakande mörkgrönt, när granen flyttas in




Fri vers av Sara S
Läst 453 gånger
Publicerad 2004-09-16 20:04



Bookmark and Share


  johii
fin!
2004-10-27

    Göte Holmlund
naturlig text...mkt bra färglära!
2004-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara S
Sara S