Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULLA INTE MED VAMPYRER

GULLA INTE MED VAMPYRER

MONSTER,VAMPYRER och allt annat löst har blivit
förskönat av filmindustrin.
En vampyr har blivit öm och kärleksfull. Ett lik som man
kysser på vita duken bekommer inte den unga publiken ett dugg.
Detta är väldigt märkligt.

Fantasin är ju helt otrolig och väldigt skrämmande
Att man skulle kunna ha ett förhållande med en vampyr
på riktigt om det nu gick. Då undrar man ju faktiskt vadi
i all världen man får ut av detta?

MAN GÖR LEKSAKER,dockor som ser ut som vampyrer
som monster och barnen ska leka med dessa
Det är ju inte varje dag man har ett förhållande med ett lik.
Man kan ju undra lite hur det skulle vara om ens dotter kom
hem med en vampyr. Detta är min pojkvän!
Det låter lite vrickat. Kanske inte så lite?

DENNA KÄRLEK,är ju så skruvad att man tycker att
det skulle finnas något motstånd.
Men tjejerna själv säger att de kunde tänka sig att ha en
Vampyr till pojkvän!
Man undrar vart vanlig enkel kärlek har tagit vägen?
Den står runt hörnet och väntar på oss.
Den kärleken tror jag har ett evighetsperspektiv inte en kärlek
till en vampyr som är död och begraven.
Man kan ju bli ”biten” av allt här i världen men jag tror nog
många skulle avstå.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj