Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRISSDRAGNINGEN SOM CENCURERADES AV SVT

Vem har vi här i studion nu då som ska skrapa "Triss" ?

-Ja e hemlös uteliggare,alkoholiserad blandmissbrukare,
me 7 barn å en skabb-biten hund,kronofogden jaga mä å
skatteverket,, åså ha ja tanvärk å huvuvärk,frugan gå på
gatan å försök sälj sä,men de e ingen som vill köpa na,för
hon ä för gammel å utsleten....

Ja ! men de ska vi väl kanske få ändrat på i kvällens spänn-
ande Trissdragning,så varsågod å ta en lott. 

-Ja tar den hittersta.

500000 två gånger,de närmar sig,å där en på 10000 å ännu en
och två på 100000 och nu blev de en på 0 kr plötsligt å en till
å överraskande en triss i 0:- kronor,men de va väl otur !? som
man väl kan kalla triss i otur som i livets lott.

-tja ! men pengar är inte allt, ja fick ju va me i Tv i alla fall.
-

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP