Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andras talan

De säger att det finns en mening
De säger att allt händer av en anledning

De säger att lyckan kommer när man inte söker den
De säger att man faller för att bli starkare

De säger att det finns äkta kärlek
De säger att brustna hjärtan läker

Vilka är dem och varför säger inte jag något?




Fri vers av Jocelyne Lachszter
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-04 14:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Säg emot.
Protestera.
Opponera dig.
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyne Lachszter