Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll och makt

Jag hade kontrollen
Jag hade makten

Jag hade en plan
Jag hade en vision

Jag levde i min bubbla
Jag behövde inte berätta

Bubblan spräcktes av någon annan
Berätta gjorde någon annan för mig

Jag förlorade makten
Jag förlorade kontrollen

Planen kastades
Visionen blev ännu en svart dröm

Jag hade kontroll.




Fri vers av Jocelyne Lachszter
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-04 14:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du få den igen
må du så alltid ha den

vad du nu avser med den:)
2016-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Är kontroll och makt verkligen värt att eftersträva?
Easy come, easy go.
Idi Amin exemplifierar.
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyne Lachszter