Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos i biblioteket

Orden snurrar
I oändliga virvlar
Och jag hittar varken
En början eller slut

I biblioteket ramlar böcker
Åt alla håll och kanter
Och oavsett sortering
Så händer det igen

Inventering gånger flera
Och evig uppdatering
Men ändå ger det
Ingen effekt

Demolering kan vara
Mitt enda val




Fri vers av barely
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-04 14:54



Bookmark and Share


  M:tin
Fint att du skriver!!!!!!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

barely
barely