Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Jag tänker inte dö nyfiken...


Framtidsplan

Hej på er!

Jag har nu kommit fram till Österlen. Det gick bra att lifta, jag fick lift, ända till Hässleholm, med en snygg lastbilschaufför från Vingåker. Han sa att han önskade att hans mamma varit lika äventyrlig, som jag.
Jag glömde mina träningskängor, så från Hässleholm var jag tvungen att få lift till Malmö, där det enligt Google skulle finnas gott om skoaffärer. När jag ändå var där passade jag på att köpa ett par nya röda lackskor, dom gamla klämmer så på mina liktornar. Man kan inte ha vad som helst på fötterna efter 85 :-)... Sen behöver jag lite nya kläder om jag ska dra runt på Österlen och kunna föra mig både på Ystads stadshotell och på Kronovalls slott. Visste ni förresten att pizzorna där är hutlöst dyra, men vinpaketet är desto trevligare.
Jag tror jag ska åka till Ystad nu och kolla runt efter lite kläder, både till liftning och kvällssupe´med min nye kavaljer.

Jag hör av mig när jag väntar på färjan, som ska ta mig till Tyskland... Det här är det bästa jag har gjort i hela mitt liv.

Kram o puss på er allihopa o glöm inte vattna mina pelargoner
Prosa (Kortnovell) av foxy53
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-03-05 13:44Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53