Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag- add


Alltid jagad. Fast jag följer mina uppgifter till punkt och pricka. Ändå jagad. Som om jag inte räcker till. I mig själv? Ligger sanningen och skvalpar i den effektiva ström av prestationer. Klarar jag av att simma bland de stora hajarna. Vill jag det? Jag blir inte produktiv om jag inte samtidigt får stanna upp och tänka. Låter kanske som en svår ekvation men stressen blockerar mina tankar, dödar min kreativitet. Påverkar oss alla negativt. Måste adda mig själv så jag inte tappar bort mig och brinner i båda ändarna. För då är jag helt körd.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 547 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-03-05 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
pisk-add av dina inre demoner kanske :) bra skrivet
2020-03-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl förmedlad känsla
2016-11-02

  ILN GOBBEN
Bra :)
2016-05-26

  Valter Örn VIP
Bra skriftat. Hoppas du kan klara av balansen mellan din yrkesambition och tiden för ditt eget liv.
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M