Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara ett ondskans redskap är nog jobbigt. Speciellt om det är någon annanstans än på film....


Dagens tanke 2016-03-06




En av de
mera osympatiska grejerna
med att vara

död, måste vara
att man är
det så oerhört

och obekvämt länge.
Som att vara
medvetslös eller så.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-03-06 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP