Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste ha en titel?

Extrema åtgärder vid gränsen mellan Grekland och Makedonien orsakar flyktingar att gå igenom en mardröm. Nu finns det cirka 13 000 personer som vill ta sig över gränsen, varav 4000 är barn. Och förhållanden är "outhärdlig". Volontär: ". Luftvägsinfektioner hos barn är oroande, särskilt eftersom ytterligare utsatt som kall och bristande hygien i lägret lider en hel del." spridning av löss.

http://stirileprotv.ro/stiri/criza-imigrantilor/scene-de-cosmar-la-granita-dintre-grecia-si-macedonia-13-000-de-refugiati-cer-sa-treaca-frontiera-e-stare-de-urgenta.html

 

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22363443.ab

Sverige har en svart grym förflutet och det bara fortsätter. Om två år garanterar jag svenska medborgare har samma öde som i dena artikel.

Jag kan rumänska ganska bra, och mer kan jag inte säga… men vad vet din pappa, far, farsa, du den där om mina fjärreldar?

Skam är så stor att svenska flagan törs inte visa sig året om, man  visar det på bara på midsommarafton, då börjar regna på direkt.

Svenska hem barn hemet hamnade som gåva på forskning experiment institut hos Ceausescu, eller således som kadin slavinnor till Turkiet. 1000 vikingar förlurade sina liv befria svensk avkomma, krigföring på en diplomatisk vis är mer viking för nya tider Svensons. Där man kan bistå med vapen och känna med stolar medan fred lagras som osten i hemlandet, hemma i Sverige.

 


•Malmö utfrysning ingen som bry sig om…
•Stockholm syndrom, sött och salt…


Legenden säger att svenskar släpptes i havet knuta i jutesäck på havet och bara Jesus anda vakade över de som simmade mot strand som torpeder för livet.

Ja, Det fins sådana människor vid liv och förbannelser går ej dras tillbacka. Har du erfarenheter av rasism inom vården? Tipsa oss på granskning@aftonbladet.se




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2016-03-06 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP