Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns du?

du kanske kastar en sten mot mitt fönster, jag tittar ut och du vinkar. jag slänger ner nyckeln och du tar dig in. jag kan sova med dig bredvid mig, det är inte för trångt och jag vill inte kräkas när du håller om mig. det finns ingen anledning att känna skam och jag tror på alla ord du säger till mig. när du går till jobbet på morgonen behöver inte mitt hjärta gå i tusen bitar för jag vet att vi kommer ses snart igen och du kommer tycka om mig trots att du redan sett mig. och jag kommer inte bli livrädd denna gång. för första gången kommer jag tycka om någon lika mycket som den tycker om mig. och du förstår att min problematik kommer på köpet men du ser det inte ens som problem, du ser bara mig. jag kommer att våga för det känns så rätt ändå.




Fri vers av hear you me
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hear you me
hear you me

Senast publicerade
finns du?
Fragment
* Se alla