Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn och förbannad dikt

Lögn och förbannad dikt


Vad de än säger så ljuger de
även om det är sant


Bo Grapenskog




Övriga genrer (Aforism) av Knoparemoj
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj