Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mars tanka

fåglarnas kvitter
vaknade av vårens ljus
sångsvan hyser hopp
smutsig snö krispig nattfrost
snöflingor gör glädjesprång




Bunden vers (Tanka) av foxy53
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53