Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lögn

tusentals smärtor
tusentals tårar
men varenda en av de
du är orsaken, du är svaret

men ändå hur kan jag blunda för så mycket känslor?
hur kan jag bara gå vidare utan dig o dina minne inblandad?
hade jag kunnat gå vidare, då hade jag kunnat strunta i kärleken
men numera har jag lärt mig, kärleken handlar om mig o mina känslor

än bara dina söta lögner som du bistod med
hade mina känslor kunnat botas någon annanstans
då hade inte hjärtat, fyllt mig med så många drömmar
om lycka och glädje, med bara en och samma utan vidare

nej, jag är så glad att jag är jag
så att mitt hjärta som vissa ej går runt
ja jag är glad att mitt hjärta inte sparkar, alla
sina känslor och löften så som att döda en mygga

ja jag är glad att jag är jag..
men från vänskap till kärleken
är du upprepningen av livets lögner!




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 250 gånger
Publicerad 2016-03-09 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS