Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destinationen/ rovdjuren

du kom, snackade om kärlek men gick
gjorde plus o minus, blev mig smärta
jag sa inte kom och jag sa inte gå
du gjorde som du ville, du lekte gud

världen är full av djungelns regel
jaga eller jagas, valet är enkelt
kanske denna var oss skillnaden
jag kom fram till målet före..

trots att döden är destinationen
orättvisa är att jag dör varje dag
för du jagade men inte gjorde slut
lämnade mig halv levande åt andra

du var snäll o omtänksam, därför gjorde du så
men din enda synd var att du inte var mot mig
därför snackade du om kärleken men skadade mig
du la sanningen rulla men bara i den sista scenen

så du gick med löften avbruten
då jag tårade men denna gång ensam
så komisk att alltid det var du som gråt av rädsla
om vi skulle komma bort från varandra

se på resultaten, se vilken avslut
tiden avgjorde, var fanns känslor
men vem är jag att ska döma dig
för eller senare kanske jag gjort så

mot dig.




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-10 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS