Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets björntjänst

En skräddarsydd men för stor kostym
i en bassäng med för liten volym

Livets hoppsasteg nått för långt
Å DNA skrevet alltför hångt

Är en skakad kolsyra-yra
ackompanjerat av Sex Pistolers lyra









Bunden vers (Rim) av Mats Edin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 05:57



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Ibland sover också björnen i
sitt ide. Väck inte den björn som sover.

Ha det gott
Bosse
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP