Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vardagspuls

 

Puls!
Min vardag saknar puls!

Sol!
Min sol är utan färgar!

Mål!
Mitt liv gick mot inget mål!

Drömmar!
Mina drömmar skuggas av eviga mardrömmar!

Ord!
Mina dikter talar inget språk!

Värdighet!
Min existens har inget värde

Billigt!
Och som en ting, en hora säljes jag på loppis

I riksdagen i Sverige!
Och i hela västvärlden!



 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-03-10 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP