Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brevet som aldrig kom fram

 

Ett brev!
Ett brev!

Har jag inte fått på jätte länge
Från den tiden min mamma födde mig till livet

Jag skrev ett brev!
Jag skrev ett brev!

Och postade den till mammas grav
Och bad om förklaring om varför född hon mig till livet?

Mitt brev aldrig kom fram
Ett svar fick jag aldrig tillbaka

Brevet som mamma skickade från sin grav till mig kom aldrig fram
Brevet jag postade till mammas grav kom aldrig fram

Varför gav DU mig ett liv som jag INTE bett dig om?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2016-03-10 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP