Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyhört



Här vilar tystnaden
som ett mellanrum
Livet som ett paustecken
sträcker sig ut i intigheten
Orden klingar som en melodi
Intighetens dörrar öppnas




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP