Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord kom bara så där


v-känslor

V-formation
Vänder mot norr
Vårvintertidsönskningar

Vårvintersolen
byter höstglöd
till våreld




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-11 18:35



Bookmark and Share


  aol
En fin värmande haiku
2016-03-13

    ej medlem längre
Kanonbra haikus!
2016-03-12

  Kjell Åhsberg
Visst vill vi värna värmande vacker vårvinterönskning.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo