Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Integrationssvårigheter


Integration 3

När integrationen är svår
lyfts den som ett ok på alla
att ömka är lätt
att lyfta är svårt
Lyftet som finns hos alla
är svår att nå.

Vägen till framgång ligger i din väg
men är svår att nå
Dina händer famlar efter makt
en makt som är svår att nå
Hjälplöshetens hjälp är svår att nå.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-12 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP