Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinder


Jag visar upp mina bästa sidor
Jag är smart, rolig och snygg, i vissa vinklar

Jag lägger upp mina bästa selfies
Jag är fräsch, cool och världsvan, enligt bilderna

Jag delar mina intressen
Jag tycker om politik, resa och jag är aktiv, på sociala medier

Jag skriver glatt och optimistiskt
För varje kille är en potentiell pojkvän, kk eller ny kandidat, till min lista över idiotiska män

Jag slutar skriva när någon är dum i huvudet, blivit ointressant eller värst av allt, vill träffas




Fri vers av Lejonviskaren
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-12 10:01



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Humor, fint avslut!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren