Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgad dag

Tidig morgon vit
Plötsligt skiner solen gul
Kvällen går i rött
/Anna




Bunden vers (Haiku) av Anna skapar
Läst 381 gånger
Publicerad 2016-03-12 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna skapar
Anna skapar