Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traktat



Sök inte kärlek i mina ögon
Sök inte hoppet i min själ
Säg inte att du är ensam
Säg inte att det är svårt
Vi kan väl viska i nattens mörker
älska det som blev vårt
Vi kan väl njuta till vårt försvar
med alla sinnen öppna
med alla drömmar
i gott förvar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-05-01 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP