Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tupplur


Sömn, mot dina vingar
vilar mina ögonlock

Vaka över dina bon
med utbredda vingar
Låt himmel och hav mötas

Sömn, infinn dig till möte
med drömmen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-05-01 22:26



Bookmark and Share


  Cris
Vad skönt!
så kan man ligga och rabbla om
man vill slumra..

(pst..himmel..)
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP