Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genus:



När slutar flickor
att vara flickor
När slutar pojkar
och blir män




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-05-01 22:39



Bookmark and Share


  JML
Bra fråga. Genusperspektiv.
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP