Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bläddra över färgad text med musen.


"Koranen bör anpassas"

 

När jag ser på svenska poliser agerande mot svenska kvinnor på väg hem från natt skiftarbete eller utevistelse i vinter mörka tid,  tänker på Soldater och milis i södra Sudan i stället för löner har fått tillståndet att våldta kvinnor utan att ställas till svars.

På min promenad kring säkerpolisenshus hittade massa klisters lapp att storlommarna harar poliser, det var så bra klistrade att inte kunde med mina korta naglar riva en mönster för bevis.

Moskéer i slöjan, en moské predikades sharia och ISIS seger. "Koranen bör anpassas"

i Danmark, efter media upptäckt att vissa muslimska predikanter gör propaganda för islamisk stat.

dokumentär i tre delar med titeln: "moskéer i slöjan”.

Den irakiska Haji Bakr, en före detta underrättelsetjänsten under Saddam Hussein, påstår att Saddam skulle vara ansvarig för "födelse" av gruppen Islamiska staten, enligt dokument som upptäcktes i Syrien, Aleppo.

 Bakr dödades i 2014 under en strid med syriska rebeller.

 Bakr satte på papper en plan för invasionen av Syrien det var inte en religiös manifest, men planerar att etablera en kalifatet, en organisation som leds av Stasi-liknande " look Spiegel.  

Bulgariska Press informerar att: Den islamiska staten anlände på Balkan! Rekrytera anhängare och får vapen i sydöstra Europa och även från Rumänien/0:00:06

http://stirileprotv.ro/special/propaganda-pentru-sharia-in-ghetto-urile-bulgaresti-metoda-prin-care-statul-islamic-a-ajuns-la-granita-romaniei.html#Sharia

Propaganda för Sharia i Bulgariska getton Den metod med vilken den islamiska staten nådde den rumänska gränsen. En nyhets från söder om Donau passerade nästan obemärkt under de första dagarna i april: enligt EU Observer, gjorde polisen flera gripanden i Plovdiv, den näst största staden i Bulgarien, i en fattig stadsdel, bebos mestadels av romer…

Märklig att runt omkring finns bara bulgariska tiggare kvar i Stockholm, dem pratar rumänska bara lite… och är inte intresserade tar timme arbete, nu när alla borde göra kunglig städning hemma efter så mycket nedsmutsad Stockholm stad;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-13 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP