Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel



Innehåller ensamheten
något positivt
så är det friheten
att komma och gå
när man vill




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-05-01 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP