Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De nakna vi!

 

Den nakna jag!
Den nakna mej!
Den nakna vi!

Är en del av oändligheten

Den nakna sanningen!
Den nakna vekligheten!
Den nakna fakta!

Tystas med våld och onda lögner

Blekblå blir vi!
Blåblekblir vi!
Blekröd blir vi!

Och blek blåblå blek och grå förvandlas vi till

De nakna syns INTE längre i verkligheten
De nakna är förbjudna att företrädda fram
De nakna är ett hot mot demokratin

De nakna VI är bandlysta

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-03-14 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP