Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tor



Mörkret djupnar
Åskan dundrar över nejden
Himlens blixtar slår från skyn
Starka krafter
strider om en punkt
Hammarslaget faller
tungt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-02 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP