Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oops, jag ljög för mycket nu... Jag menade miljoner gånger!


Tusentals gånger

Tusentals gånger har jag lovat mig
Att inte tänka på dig mer..
Men vad har jag för chans, när dina
Känslor rinner över mig?




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS