Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL TACKA ALLA PÅ POETER.SE

JAG VILL TACKA ALLA PÅ POETER.SE

Jag skriver detta och det kommer från mitt hjärta.
Poeter.se har verkligen gjort att många av såren läker.
Jag vet att det är öppna sår det jag har varit med om.
Kidnappad från hemmet. Barnhemmet som var fruktansvärt.
Fosterhemmet med dessa övergrepp i så många år.

Att höra dessa snälla och älskvärda kommentarer är verkligen
en mumma för själen.
Det var det bästa man kunde göra, att gå med här.

Jag är av den karraktären tycker jag om något så säger jag det.
Även om många inte kan ta en komplimang i dag.
Då blir de nästan lite blyga. Det kvittar vlka personer det är.
Jag är också av den typ av människa som ifrågasätter mycket.
Man ska inte gå efter vad andra tycker utan man ska ta reda
på själv hur det förhåller sig.

Mobbningen är nog en av de värsta avarterna.
Jag jobbade inom åkeribranshen och en av grabbarna hade
svårt att fylla i blanketter. De mobbade honom väldigt för det.
När jag tog honom under mina vingars beskydd,så började dem
med mig. Men de hade inget för det. Min skyddsväst var väldigt stark.
I dag är han en av mina bästa vänner.

Än en gång vill jag tacka alla för era vänliga ord.
Jag är den person som måste säga detta.
Annars spricker hjärtat itu.

Bo Grapenskog
Den 15 mars 2016




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-15 16:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så blev det för mig också när jag kunde börja berätta om mina misshandelsår i första äktenskapet av f.d. polis
Se "Lurad i en fälla"här på poeter.se
De själsliga såren började läka inifrån.

Som mångårig arbetsledare har jag alltid hatat mobbing och gått emot detta fula tryne var det än har dykt upp...
2016-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart att du känner dig hemma hos Poeter.se! :)
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj