Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborg



Stockholms centralstation är fylld av resande
många stressande
ett fåtal läsande i lugn och ro
Sorlet av pratande
lågmält gråtande
överröstas av en högljutt bråkande
skrikande
svärande
man i frack
Hans skor blänker som lackskor skall blänka
var det sista jag såg
och hann tänka
innan mitt tåg gled ut på sitt spår




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-05-02 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP