Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herräng



Det slår gnistor
om dina klackar
Du tänder eldar
med din blick
Det går tider
när du är borta
Det går tider
innan du kommer hem
Det slår gnistor
om dina klackar
Det slår blixtar
från dina tår
Det slår ut blommor
där du går




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-02 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP