Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför



Himlen bär dina vingar
mot trädets grenar
där du sitter min duva
kurrar förnöjsamt
Härinne råder stillsam väntan
ett besked om framtiden
Bara min gestalt
delar tiden
med rummet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-05-02 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP