Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten



Ni älskade varandra
det såg du
Spänningen smög som en katt
när skatan flög över träden
in mot skogen
där tjärnens svarta djup
speglar himlens blå tak
Vinden och molnen talade:
Resan tar aldrig slut
Utanför doftade vårens blommor




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-05-02 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP