Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan utnyttjas i politiska syften och vara förödande


Avundsjuka

Avund är livets luft för en del
Avund är skamligt för fler
att skilja på avund och orättvisa är inte lätt
och utnyttjas tyvärr på ett skamligt sätt
av dom dom tror sig ha rätt

Men utnyttjad rätt kan den leda till gott
om det användes i måttliga mått
men risken är stor
att den i förödelsen bor
att allt blir till hat
Hitler och Stalin kunde sin sak




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-03-16 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP