Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, värme och gemenskap






Alla behöver någon

att luta sig mot
när marken gungar under fötterna

som kramar om
tills man står stadigt

som håller i handen
tills man kan gå själv

Alla behöver någon




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-03-17 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dra den om gubben på familjerådgivingen en gång till ni. Obegränsade grymheter
2017-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det där med att ensam är stark stämmer nog inte så bra...tänker man efter så är det som du skriver...
2016-03-22

  Teresia Ridell
Så sant så.
2016-03-21

  Eva Helene VIP
Så sant, ensam är inte stark!
2016-03-20

  M.Eta
Hörde en man sjunga : Saknad av ingen". Ett reportage om ensamhet. Fruktansvärt. Inget man önskar någon.
2016-03-18

  Niliboy
Man får tacka sin lyckliga stjärna å bedja!
2016-03-18

  StinaJ VIP
Ja, vi behöver alla någon som håller om stadigt och håller i handen när livet känns tungt.
2016-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord i fin förpackning!
2016-03-18

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2016-03-17

    ADI Nehlin
så sant, fint skaldat
2016-03-17

    Dan Myrbeck
Ja - bra påpekande.
2016-03-17

  Miah Michele Wirén
Livet vore kallt utan, kärlek, värme och gemenskap. Det är ju uppfriskande och ett gott stöd att ha någon vid sin sida :)
2016-03-17

  bittemi VIP
Ja alla borde verkligen ha någon! Bra skrivet
2016-03-17

    ej medlem längre
Ja utan andra så är vi ensammen. Människan är ett flockdjur. Tyvärr inte alla förunnat att få ha andra nära sig.
Väldigt kloka ord.
Mvh annokas
2016-03-17

  S-E Forslin/same
Tack för en glasklar FULLTRÄFF!!!
2016-03-17

  mike irow
verklighetsbetonad poesi,finfin!
2016-03-17

  Rise Little One
Det är tufft att klara sig själv i alla lägen!
2016-03-17

    Birgersdotter VIP
Ja -alla behöver någon!
2016-03-17

  Anya VIP
Jag håller med dig. Vilken ensamvarg man än är så kan man i vissa stunder behöva en annan människa.
2016-03-17

  Marianne Räf
Ljuvt att ha nånn man tycker om,
det är sant ! !
2016-03-17

  walborg
Det finns dock människor som inte vill ta emot någonting av någon annan av rädsla för beroende och tacksamhetsskuld kanske ...
2016-03-17

    ej medlem längre
En mänsklig rättighet...inte alla förunnad.
2016-03-17

  Leo Rudolphzon
Enkla ord
Med mycket styrka
Gör kärleken smord
Om en poet får yrka

2016-03-17

  louisegirl
Skulle vara en ynnest, om alla finge ha det så <3
Fint ordat!
2016-03-17

  Öknens Ros VIP
Visst är det så, alla behöver någon när stormen rasar inom en.
2016-03-17

  ULJO
Ja det borde vara så för alla
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP